Vullingen

Voorkomen van tandbederf

Een vulling draagt bij aan het voorkomen van tandbederf, doordat het de holtes afsluit waar de bacteriën binnendringen.

Bij NG-dent werken wij met composietvullingen, omdat de kleur kan worden aangepast naar de kleur van de omliggende tanden

Consult aanvragen voor Vullingen

Wat is een vulling voor tanden?

Een vulling sluit de holtes af waar bacteriën kunnen binnendringen en levert zo ook een bijdrage aan het voorkomen van tandbederf.

Vullingen tanden kunnen onder andere gemaakt worden van goud, porselein, composiethars (witte vullingen) en amalgaam (een legering van kwik, zilver, koper, tin en soms ook zink).

Wij maken onze vullingen alleen van composiet

Composietvullingen (witte vullingen) zien er natuurlijker uit doordat de kleur kan worden aangepast aan de kleur van de omliggende tanden. De ingrediënten worden gemengd en vervolgens wordt het composietmengsel in de holte van de tand aangebracht om uit te harden.

Composiet is niet altijd geschikt voor grote vullingen, aangezien composietvullingen op lange termijn minder goed bestand zijn tegen slijtage of barsten. Bovendien kan een composietvulling verkleuren door het gebruik van koffie, thee of tabak. Composietvullingen gaan, bij een goede mondverzorging, gemiddeld drie tot tien jaar mee.

Consult aanvragen voor Vullingen

EEN POSITIEVE ERVARING

Wij begrijpen hoe ongemakkelijk sommige patiënten zich kunnen voelen over hun tandartsbezoeken en hoe wij ervoor kunnen zorgen dat dit anders wordt door er een ontspannen en positieve ervaring van te maken.
Ons hele team is toegewijd om uw bezoeken zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken. Het bouwen van een vertrouwensrelatie met onze patiënten door ieder van hen als bijzonder individu te benaderen, is van het grootste belang voor ons succes. Wij danken u dat u ons in staat stelt om voor uw gebit te zorgen en zien ernaar uit u van dienst te zijn.

Neem gerust contact met ons op voor een kennismaking.

Nashat & Hayat

Inschrijven

Contact

phone

Consult

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn van toepassing.