Betaalbare Implantaten, Klikgebit – Klikprothese, All-on-4 of All-on-6 vast gebit en Gebitsrenovatie

Mist u één of meerdere tanden of kiezen? Of wilt u af van uw kunstgebit?

Via onderstaand formulier kunt u bij ons informatie aanvragen over verschillende behandelingen* zoals een All-On-4 of een All-On-6 vast gebit, implantaten, gebitsrenovatie en klikgebit. Wij zullen u verder informeren.

*) voor specifieke consulten waarbij uitgebreid onderzoek (implantalogie) en kaakoverzichtsfoto noodzakelijk zijn, zijn er kosten aan verbonden. Informeer bij ons.

"*" geeft vereiste velden aan

Probeer aub uw probleem en/of uw wensen zo volledig mogelijk kenbaar te maken. Zo kunnen wij u veel beter van dienst zijn.
Door een consult aan te vragen gaat u akkoord met het privacy-statement
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EEN POSITIEVE ERVARING

Wij begrijpen hoe ongemakkelijk sommige patiënten zich kunnen voelen over hun tandartsbezoeken en hoe wij ervoor kunnen zorgen dat dit anders wordt door er een ontspannen en positieve ervaring van te maken.
Ons hele team is toegewijd om uw bezoeken zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken. Het bouwen van een vertrouwensrelatie met onze patiënten door ieder van hen als bijzonder individu te benaderen, is van het grootste belang voor ons succes. Wij danken u dat u ons in staat stelt om voor uw gebit te zorgen en zien ernaar uit u van dienst te zijn.

Neem gerust contact met ons op voor een kennismaking.

Nashat & Hayat

Inschrijven

Contact

phone

Consult

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn van toepassing.