Periodieke controle

Bent u op zoek naar een tandartspraktijk in Hilversum waar u terecht kunt voor een periodieke controle? Dan bent u bij NG-Dent aan het juiste adres. Nieuwe patiënten zijn van harte welkom bij ons in de praktijk. U kunt zich snel en gemakkelijk inschrijven via onze website. Wij kijken ernaar uit om u te mogen ontvangen.

Consult aanvragen voor Periodieke controle

Preventieve zorg voor uw glimlach

Wij raden u aan om minstens twee keer per jaar bij ons langs te komen voor een periodieke controle. Tijdens uw halfjaarlijkse tandartsbezoek controleren en reinigen wij uw gebit, om gebitsproblemen te voorkomen. Mocht u onverhoopt last hebben van gebitsproblemen, dan kunnen wij dit tijdig constateren en een behandelplan op maat voor u opstellen. Samen zorgen wij ervoor dat uw gebit mooi en gezond blijft.

Boek nu uw afspraak

We begrijpen dat het vinden van tijd voor tandartsbezoeken soms lastig kan zijn, maar het is belangrijk voor uw mondgezondheid. Boek nu uw afspraak voor een periodieke controle en laat onze tandartsen u helpen bij het behouden van uw glimlach en uw mondgezondheid.

Consult aanvragen voor Periodieke controle

EEN POSITIEVE ERVARING

Wij begrijpen hoe ongemakkelijk sommige patiënten zich kunnen voelen over hun tandartsbezoeken en hoe wij ervoor kunnen zorgen dat dit anders wordt door er een ontspannen en positieve ervaring van te maken.
Ons hele team is toegewijd om uw bezoeken zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken. Het bouwen van een vertrouwensrelatie met onze patiënten door ieder van hen als bijzonder individu te benaderen, is van het grootste belang voor ons succes. Wij danken u dat u ons in staat stelt om voor uw gebit te zorgen en zien ernaar uit u van dienst te zijn.

Neem gerust contact met ons op voor een kennismaking.

Nashat & Hayat

Inschrijven

Contact

phone

Consult

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn van toepassing.